Monday, April 25, 2011

                                              kasut oh kasut

hai kekawan blogger...dah lama sporty tak update blog sporty ni...apa dah jadi ntah...berminggu2 ler juga...sebenornya sporty busy gan novel...now dah habis..dibaca hahahha...tu yang tak berapa nak layan blog tu.Aduyai bila dah habis baca novel baru ler teringat dek blog kesian plak kesunyian jer....tak mgapa..sporty nak kongsi pasal kasut...yang banyak kenangan...dan berbakti tuk sporty huhuhuhu....

 ermm ni lah kasut hantaran kahwin, dan jugak pakai...lam dua tiga kali...sayang nak pakai selalu...sporty suka sangat kasut ni sebab warna merah + gold..gtu..hehhee..memang sayang giler arrr kasut ni beli kat butik vincci jer tapi tu lah dek kerana terkenang sangat....macam comel jer duk kat kaki....fuhh kasut ni jadi pilihan hati tuk dbuat hantaran perkahwinan ku....penuh dengan sweet memories gtu....

 kasut ni pulak beli kat butik verns,kenang sangat sebab masa ni mmg giler kasut tajam kat depan hhahaha..and jugak tinggi kasut ni lam 3"inci..sama lah yang warna merah kat atas tu...katanya lau kasut tinggi nampak cantik jer dan juga..berkeyakinan jer...kena pulak masa ni keje ofis...
 
 fuhh black colour....huhuhu...hitam mmg cun and elegent gtu wahahhaha...ni pun sporty beli kat butik verns..pun banyak berbakti tuk sporty...rendah jer tumit yer...tapi cukup selesa pakai..masuk jer gan jeans ker...or baju kurung...no hal punyerrr....now jadi koleksi kat dalam almari....

 alahai selipar ni pulak beli kat butik GII COLECTION..masa ni nak raya depavali..so banyak trend selipar ala2..india punya kasut...berkenang...beli...lama jugak pakai selipar ni sampai tinggal bekas tapak kaki itu buktinye banyak berjasa padaku...huahahhahaa...kelakar tul lah...tapi tinggi selipar ni 3"inci...so nice..hahahaha ayu jer bila pakai....
ahaks kasut hitam+gold ni pulak...kasut butik leno..pun tajam kat depan...kasut ni banyak berbakti masa kerja ofis dulu....kasut ni tak berapa tinggi cuma dalam 2"inci jer...seronok pakai..selesa...sampai tercabut dia punyer tapak...belum repair lagi tu.. pun jadi koleksi lam almari....
ermmm ni ler almari kasut sporty banyak lagi tu...malas nak letak banyak2...tengok tu kat atas tu kasut danish dari dia 3 bulan sampai 1 tahun...lebih...dia dah pandai jalan...so suka lah beli kasut or selipar kat danish ni...yang warna putih tu...disney punyer kasut..0-3bulan kejap jer leh pakai..hehhehe masa ni geram tengok kasut kecik tuit jer...yang kuning tu nike punyer pun kejap jer pakai...yang lain2 tu...beli kat market jer....tapi kan leh tengok lah danish punyer kasut dari dia kecik sampai dia besar sekarang....

so..kekawan ni jer ler yang sporty leh kongsi...coz semua kasut ni banyak kenangan yang terpahat n dah paku terus dhati huhuhuhu...ayat ogy ni hahahhaa copy..ayat dia...jer.

Thursday, April 7, 2011

                                        cicak oh cicak
alahai...tak tahu nak taip ape kat dalam entry sporty ni....dah nak masuk 1 minggu dah ni,semalam sporty pergi ke Kuala Terengganu...ni keje buah hati sporty lah....si papa danish tu.Papa danish ni minat cicak plak...entah macam mana rupa...belum tengok betul2 pun lagi cuma tengok lam pic jer....aha,kekawan jom tengok ni dia pic si cicak....yang sporty cite kan tadi.


ni lah dia si cicak,yang leh buat...duit.Sekarang dah heboh orang duk buat bisness cicak ni,so..semalam pergi ke KT sekadar berbincang pasal duit...kalau ada duit...leh jalan bisness ni.Kekawan nak tengok cicak ni pun kena bayar lam 200j...xsilap dengar lah semalam....harga dia mahal tau.....entah ler....buah hati sporty tu...cam mana....keputusan dia....sporty nak cite lebih pun sporty x pandai gak...ni semua keje2 orang laki buat hahahhha.....ni jer lah yang sporty nak kongsi gan korang, sporty ni sokong je buah hati sporty dari belakang hahahahah.