Saturday, June 18, 2011

Hai kekawan blogger...,lama dah sporty tak up date blog...entah kenapa penyakit malas teramat sangat...sampaikan kemalasan melanda...pada diri sporty.Teramat dahsyat tu!!!..hehehe per2 pun sekarang kerajinan melanda pada diri sporty untuk berkongsi sesuatu....now sporty...sedang menggunakan produk GAMAT EMAS....so,serba sedikit sporty akan berkongsi mengenainya....sporty pun baru berjinak2 untuk mencuba produk ni...kerana sporty ada masalah period yang tak menentu...mungkin..kesan dari ubat perancang...menjadikan period sporty tak berapa nak lawas...heehhe


kat bawah ni adalah produk GAMAT EMAS tu yang sporty sedang cuba....banyak lagi...produknya..tetapi biarlah sporty kongsi yang sporty cuba dulu....ada dalam 4 yang sporty pakai,iaitu..FEMMINA,LINESSE,MINYAK LINIMEN DAN OROGARD.
FEMMINA


Femmina 
MEMBANTU:
  • Membesarkan dan menganjalkan payudara
  • Melicirkan dan mengetatkan faraj
  • Meningkatkan libido wanita dan tenaga ketika bersenggama
  • Menstabil,membina dan mengharmonikan sistem peranakan wanita & mningkatkn ksuburan
  • Menyokong pertumbuhan flora dalam rongga peranakan bagi mengelakkan jangkitan
  • Membantu memulihkan kitaran haid,stress,setelah mberhentikan pengmbilan pil perncang
  • Mengatasi senggugut  


Linesse







MEMBANTU:
  • Melangsingkan tubuh badan,mengempiskan perut dan membasmi selulit
  • Membersih sisa toksid dan melancarkan aliran darah
  • Memelihara,merawat dan menganjalkan kulit

Minyak Linimen Gamat




MEMBANTU:sbg penahan sakit,meredakan bengkak,melegakan lenguh urat,dan pesakit gaut